Néhány napja 100 Ft-os boltot nyitott a Könyvudvar. A teljes könyvkészletük elérhető online is, az elkerülhetetlen sok hülyeség mellett találni néhány érdekesebb könyvet is a 600 közül, amit induláskor feltöltöttek. Sajnos a rendezési lehetőség nálam nem működött, de remélhetőleg hamarosan javítják.

Maga a bolt a Könyvudvartól néhány lépésre, egy volt antikvárium helyén található, bal helyett jobb oldalra kell fordulni, a megrendelt könyveket azonban nem ott, hanem a könyvudvarban lehet átvenni. A kis bolt hangulatosnak nem mondható, a szag se volt nagyon jó, amikor bementünk, de asszem nem is ez a lényeg. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://konyvkedvezmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr654941743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Könyvudvar 2012.12.02. 01:47:34

Köszönjük a bemutatást!
Szívesen javítjuk a kereső hibáját, de ehhez tudnunk kéne, hogy milyen böngésző alatt nem működött?

Könyves 2012.12.02. 09:06:26

Köszönöm a gyors választ! :) A gond a rendezéssel van, nem a kereséssel. Ha beállítom, hogy a könyveket kiadó szerint rendezze, akkor a találatok sorrendben: egy Balassi kiadós könyv, utána egy Püski kiadós könyv, majd egy Kairosz kiadós, egy Corvina kiadós stb. A cikkszám szerinti rendezést nem értem, mivel cikkszámot nem látok sehol, nem igazán hasznos, viszont a könyvek átnézéséhez nagyon jól jött volna egy kiadási idő vagy szerző szerinti rendezés, de ezek sajnos nincsenek. Mivel fix 100 Ft-os könyvekről beszélünk, az ár szerinti rendezést sem tudtam tesztelni, de ha nem az új ár, hanem az eredeti ár szerint rendezne, akkor hasznos lenne itt is. Összegezve tehát itt csak a kiadó szerinti rendezés adott volna valami újat, az viszont össze-vissza sorrendben adja a találatokat. (Firefox 17 alatt néztem egyébként.)
süti beállítások módosítása