A Lazi kiadónál most 80% kedvezménnyel kaphatóak egyes könyveik.

Könyves 2019.05.07. 14:51

Lira.hu kupon

2.45% + egyszeri 600 Ft a Lira.hu-s vásárlásokból minden akción és kuponon felül, bármilyen más kedvezménnyel összevonható. Bővebben itt.

Galaktikabolt kupon használat után is használható plusz kedvezmény érhető el a Bonusway oldalán. Minden galaktikaboltos kedvezményen felül további plusz 7% kedvezményt kapsz, ha a Bonusway-re regisztrálsz.

  1. Regisztrálj a Bonusway oldalra!
  2. A boltoknál keresd meg a Galaktikaboltot, és kattints rá!
  3. Vásárolj a Galaktikaboltban!
  4. A 7%-os jóváírást a Bonusway-től kapod meg a bankszámládra vagy a PayPal-odra.

Az oldalon nem csak a Galaktikaboltban, hanem sok más helyre is hasonló jóváírást kaphatsz, ezért vásárlás előtt mindig érdemes megnézni a Bonusway-t, hogy jár-e pénzvisszatérítés.

Angol nyelvtanuláshoz számtalan anyag található a neten, közülük is kiemelkedő azonban az itt található angol nyelvkönyv, amely ingyenesen tölthető le az oldalról. Ha épp most kezdenél nyelvtanulásba vagy fejlesztésbe, akkor érdemes megnézni.

Nagy akció van a Líránál, a könyvek egészen 90%-ig le vannak értékelve, és nem csak olyanok, amik amúgy senkit sem érdekelnének... :)

Könyves 2017.01.12. 11:05

Kérdőívek

Könyvekkel, irodalommal és más témákkal kapcsolatos kérdőívek kitöltésével kereshetsz pénzt a Marketagent segítségével. Érdemes kipróbálni! :)

Könyves 2016.10.06. 16:27

Libri kupon

Október 6. és 9. között a Glamour Napok alkalmából 20%-os kuponos akció van a Librinél. Online kuponkód: GLAMLIBRI

Szeptember 15-től 28-ig más termékek mellett 300 forintos könyvvásár is van az Auchanban.

Az Alexandra könyvesbolt hálózat nyári akciót hirdetett, melyben augusztus 31-ig akár 80% kedvezménnyel vásárolhatóak könyvek. Az akció oldala itt elérhető.

Sportolás, vezetés közben nagyon jó szolgálatot tud tenni egy-egy hangoskönyv. Szerencsére neten rengeteg helyen lehet ingyen hangoskönyveket találni, főképp klasszikus, de olykor kortárs szerzők műveinek feldolgozását is. Klasszikusokhoz ezt az oldalt ajánlom, a hangoskönyves oldalak hatalmas gyűjteményéhez pedig a hangoskönyv.lap.hu-t érdemes felkeresni.